top of page

сб, 04.03

|

Арена Русе

"KIDS WONDERLAND" 4-ти Март от 10:00ч. до 12:00ч.

Супер изненада за всички деца и техните родители. Присъединете се към фестивала Децата в Страната на Чудесата - "Kids Wonderland" на 4 Mарт начало от 10:00ч. до 12:00ч. в Арена Русe. Едно спиращо дъха приключение за всички малчугани и техните родители. Събитието е подходящо за деца до 10 години.

Билетите за събитието не са в продажба.
Вижте други събития
"KIDS WONDERLAND" 4-ти Март от 10:00ч. до 12:00ч.
"KIDS WONDERLAND" 4-ти Март от 10:00ч. до 12:00ч.

Дата и Локация

04.03.2023 г., 10:00 ч. – 12:00

Арена Русе, бул. Липник 3, Русе

За Събитието

Скъпи родители и учители. Готови ли сте да подарите на вашите деца и ученици едно невероятно приключение като никое друго? Присъединете се към нас на 4-ти Март от 10:00ч. до 12:00ч. в Арена Русе на фестивала - Децата в Страната на Чудесата - "Kids Wonderland"

Екипът на ARTWORLD FESTIVAL работи неуморно, за да превърне и най-смелите детски мечти в реалност. Прекрачете прага на Арена Русе и влезте в свят на чудо и изумление с гигантски 13 метрови декори, 40 метрова видео стена и много специални ефекти. Сцената ще се превърне във фантастичен свят на чудеса, вдъхновен от приказката - "Алиса в Страната на Чудесата". В допълнение на всичко това, аниматорите от групата на "Веселяците" ще забавляват и радват децата с игри и занимания. Диджеите ще пускат най-големите детски хитове, ще има и прекрасно детско парти с много изненади, приказен декор, водопади от конфети и хиляди светлини от най-голямата фестивална сцена правена някога в България.  Не пропускайте това незабравимо фантастично, магическо изживяване, което ще пренесе всички деца в кралството на приказките. Подарете това преживяване на вашето дете, където ще можете да запечатате този звезден ден на първият детски музикален фестивал. 

Нашият професионален фотографски екип и въртяща се 360 градусова "slow motion" парти камера ще запечата незабравими моменти в уникалната парти обстановка безплатно! Може да видите видео на тази уникална технология на този линк: https://www.youtube.com/watch?v=j3-w-j_fVE4 . Елате и се присъединете към нас за ден на детски смях, музика, танци и магия.  Събитието от 10:00ч. до 12:00ч. е подходящо за деца до 10 години. Ако имате нужда от повече информация свържете се с нас на 0888447744. Ще се видим там! #KidsWonderland #ARTWORLDFESTIVAL #4март #RuseArena 

ВАЖНО ЗА РОДИТЕЛИ: РОДИТЕЛИТЕ ТРЯБВА ДА НОСЯТ ОРИГИНАЛЕН АКТ ЗА РАЖДАНЕ НА ДЕТЕТО, ЗА ДА УДОСТОВЕРЯТ, ЧЕ ТОВА Е ТЯХНОТО ДЕТЕ.

Важно! Важно е да знаете, че децата могат да присъстват на "KIDS WONDERLAND" от 10:00ч. до 12:00ч. само с пълнолетен придружител или родител. Отговорността за здравето и благосъстоянието на всяко малолетно и непълнолетно дете е на неговия родител, настойник, попечител или друго лице, което полага грижи за него (съгласно определението на Закона за закрила на детето). Повече информация за условията на фестивала за придружител може да прочетете в нашите "Общи Условия" точка 5 на нашия уебсайт https://www.artworld-festival.com/deklaracia "Достъп за непълнолетни лица". На входа на събитието ще има разпечатани декларации за придружител, които може да попълните на място. За ваше удобство, препоръчваме ви да разпечатате декларацията предварително и да подпишете на входа, за да не се създава опашка. Може да изтеглите декларацията за придружител от този линк: Декларация.

Споделете това събитие

bottom of page