top of page

ЗА НАС

"ARTWORLD FESTIVAL"

Иновативен увеселителен проект създаден от едно партньорство между

АРЕНА РУСЕ, Клуб Мениджмънт Еоод и Диско Дизайн Еоод

За екипа на Клуб Мениджмънт  и Диско Дизайн 

Повече от 25 години нашия екип създава незабравими изживявания чрез различни проекти, свързани с музиката и увеселителната индустрия.

В екипът ни има не само дизайнери с богат опит в развлекателната индустрия, но и сценични артисти и изпълнители с десетилетия комбиниран опит в индустрията.

 

От старта на идеята по време на пандемията през 2020г. когато концепта за фестивала беше създаден на лист хартия , креативните и талантливи приятели и колеги работиха неуморно, за да успеят да създадат най-доброто, което думата „забавление“ съдържа в себе си и подарят на Вас чрез проекта ARTWORLD.

Вдъхновение те черпят от някои от най-популярните световни музикални фестивали, с идеята публиката да бъде въвлечена в събитие от следващо поколение.

От внушителните сцени до неповторимите изпълнения ARTWORLD FESTIVAL ще бъде преживяване като никое друго. Ние се стремим да създадем най-невероятните, вдъхващи екстаз събития, които ще запечатат трайни спомени в емоционален мащаб.

 

Имаме по нещо за всеки - от музикалния ентусиаст до всеки един фен. С разнообразието от музикални стилове и жанрове ви гарантираме, че ще намерите нещо, което да харесате.

Ние от ARTWORLD FESTIVAL вярваме, че музиката е мощна сила, която има способността да обединява и създава позитивна енергия.

Стремежът ни е да създадем атмосфера на единство и връзка между позитивни хора.

Каним ви да се присъедините към нас и да бъдете част от едно грандиозно преживяване. Благодарим ви, че избрахте ARTWORLD FESTIVAL.

 

Очакваме ви скоро!

bottom of page