top of page

сб, 04.03

|

Ruse

"TEENAGE WONDERLAND" 4-ти Март от 17:30ч. до 20:00ч.

ARTWORLD FESTIVAL кани всички тийнейджъри да се пренесат в една вълшебна парти обстановка. Очакват ви много танци и настроение с DJ Valentino Sirolli, Дара, Атанас Колев, Майк Даймъндс, Torino & Pashata и много други! Ако желаете да останете на партито и след 20:00ч. прочетете по-долу :)

Билетите за събитието не са в продажба.
Вижте други събития
"TEENAGE WONDERLAND" 4-ти Март от 17:30ч. до 20:00ч.
"TEENAGE WONDERLAND" 4-ти Март от 17:30ч. до 20:00ч.

Дата и Локация

04.03.2023 г., 17:30 ч. – 20:00

Ruse, бул. Липник 3, Русе

За Събитието

Скъпи тийнейджъри, готови ли сте да накарате истинското си "АЗ" да блесне като звезда?

ARTWORLD FESTIVAL ви кани на следобедно парти с много музика и танци където ще покажете най-доброто от себе си.

Фестивалното парти ще се състои в АРЕНА РУСЕ на 4-ти  Март от 17:30. до 20:00ч.. Това събитие е специално подготвено за вас тинейджърите, за да забравите за уроците и да се пренесете в една вълшебна парти обстановка, вдъхновена от книгата "Алиса в Страната на Чудесата с участието на италианският DJ Valentino SIrolli, Дара, Атанас Колев, шоумена и звезда Майк Даймъндс, Torino & Pashata, DJ Mario, DJ Theo, DJ Thedius, DJ Innerpulse.

Сценичният декор ще ви пренесе във фантастичен свят, където можете да дадете воля на истинската си същност да блесне. На сцената ви очакват изпълнения на едни от най-добрите рап изпълнители, танцьори, певци и диджеи на България. Следобедът на 4 Март ще бъде изпълнен с енергия и вълнение!

Но истинската магия на събитието се крие във вас и вашето въображение да се подготвите за истински парти карнавал с парти костюм, маска, шапка или просто парти очила.

ARTWORLD FESTIVAL ви кани да се подготвите с парти настроение и да прегърнете своята индивидуалност.

Бъдете смели, дръзки, уникални. Не пропускайте най-голямото тийнейджърско парти събитие за годината. Доведете приятелите си, направете си шантава прическа и се пригответе да танцувате в късния следобед.

Нямаме търпение да ви посрещнем в АРЕНА РУСЕ на 4-ти Март, нека истинската ви същност блесне като супернова!

Важно! МОЛЯ ПРОЧЕТЕТЕ ИНСТРУКЦИИТЕ НАПИСАНИ НА ВАШИЯТ БИЛЕТ СЛЕД ЗАКУПУВАНЕ. Посетителите които са закупили "ПАРТИ ПАКЕТ", билетът важи и след 20:00ч. Посетителите със стандартен билет ще бъдат помолени да напуснат залата през страничния изход на АРЕНА РУСЕ по време на кратка пауза в края на събитието TEENAGE WONDERLAND в 19: 45ч. Деца под 14 години могат да влязат с този билет само с придружител или родител, който си е закупил същият ПАРТИ ПАКЕТ за да могат да останат и след 20:00ч. Важно е да знаете, че достъпът до партито "TEENAGE WONDERLAND "от 17:30ч. с този билет важи за влизане до 18:30ч. след което достъпът с билет за това парти ще бъде спрян.  Посетителите на партито, които вече са влезли преди 18:30ч. и са закупили "БИЛЕТ ПАРТИ ПАКЕТ" могат да останат и за събитията след 20:00ч. на 4-ти Март. Лицата с ненавършени 14 години могат да присъстват на фестивала след 20:00ч., само с пълнолетен придружител или родител и декларация за придружител. Отговорността за здравето и благосъстоянието на всяко малолетно и непълнолетно дете е на неговия родител, настойник, попечител или друго лице, което полага грижи за него (съгласно определението на Закона за закрила на детето). Повече информация за условията на фестивала за придружител може да прочетете в нашите "Общи Условия" точка 5 на нашия уебсайт https://www.artworld-festival.com/deklaracia  "Достъп за непълнолетни лица". На входа на събитието ще има разпечатани декларации за придружител, които може да попълните на място. За ваше удобство, препоръчваме ви да разпечатате декларацията предварително и да подпишете на входа, за да не се създава опашка. Може да изтеглите декларацията за придружител от този линк: Декларация.

Споделете това събитие

bottom of page