top of page

АКРЕДИТАЦИЯ ЗА МЕДИИ


Artworld Festival дефинира за „Медия“ журналисти, фотографи, редактори, блогъри, влогъри или продуценти, които имат редакционната задача да отразяват събитията, провеждани по време на фестивала от призната медийна институция (печатна, онлайн, радио или телевизия), и които генерират оригинални статии и рецензии за фестивала.

 

Национални медийни институции
Молим всеки, който желае да отрази темата за фестивала Massif, да попълни формуляра с всички искани данни. Всички кандидатури ще бъдат внимателно прегледани.

Онлайн списания и блогове
Редакторите на онлайн списания и блогърите трябва да включат конкретна информация за уебсайта в описанието, поискано във формуляра за кандидатстване. Местата за тази категория са ограничени, така че кандидатурите ще бъдат внимателно прегледани.

Фотографи
За да бъдат акредитирани, е задължително фоторепортерите да са представители на призната медийна институция (издание или пресагенция).
Моля, имайте предвид, че приоритет се дава на представители на национални пресагенции, телевизия, радио, общи вестници, уебсайтове и след това на свободни професии.


Изисквания за фото оборудване
Само фотографи с подходяща професионална или полупрофесионална техника в определената за снимане зона. Обикновени цифрови фотоапарати или камери за мобилни телефони, селфи стикове няма да се приемат и политиката ще се спазва стриктно от екипа и сигурността.

Обща информация:
Местата за медии и на фотографи са ограничени; напомняме, че ще се предлагат само при поискване.
Заявления ще се приемат до 13 февруари 2023 г. Кандидатите ще бъдат уведомени до 20 февруари 2023 г. на същия имейл адрес, с който са се регистрирали във формуляра. Ако двама души са се регистрирали във формата, но получават имейл за потвърждение само на един от имейл адресите, това означава, че и двамата във формата са акредитирани.

Всички заявки, подадени след 13 февруари, 23:59 няма да бъдат разглеждани.
Трябва също така да имате редакторско одобрение, за да покриете тази тема.
Акредитивните писма са само за представители на медиите. Лични асистенти, сътрудници, специални гости или други служители не се квалифицират като представители на медиите. PR агенции, гости или членове на семейството на журналисти не отговарят на условията за кандидатстване за медийна акредитация.
За да има достъп до акредитация за фестивала една медийна институция, тя трябва да има публикувани/излъчени в медийната платформа поне 3 статии, свързани с фестивала. Националните медии могат да поискат максимум 4 акредитации (журналисти + фотографи/оператори). За всяка публикация предлагаме максимум 2 акредитации. Всеки вид изискване, което не се припокрива с горепосочените условия, ще бъде анализирано индивидуално. Всички пълномощни ще бъдат номинални и не могат да се прехвърлят. Моля, не се свързвайте с нас относно статуса на кандидатурите. Всички кандидати ще получат окончателен отговор до 20 февруари 2023 г.

bottom of page