top of page

сб, 23.12

|

Русе

"CHRISTMAS PARTY IN THE JUNGLE" - Грабнете своите билети сега! 🔥🔥🔥

Дата на партито: 23 Декември Събота от 22:30ч. до 06:00ч. 💥💥💥💥 Стандартен билет от 40 лв. и VIP ПРОМО Билет от 60 лв. за висока маса до 22:00 часа на 23 Декември. Вижте снимки от първото издание на ARTWORLD FESTIVAL в нашата ГАЛЕРИЯ 💥💥💥💥 Повече инфо ⬇️

Регистрацията е затворена
Вижте други събития
"CHRISTMAS PARTY IN THE JUNGLE" - Грабнете своите билети сега! 🔥🔥🔥
"CHRISTMAS PARTY IN THE JUNGLE" - Грабнете своите билети сега! 🔥🔥🔥

Дата и Локация

23.12.2023 г., 23:00 ч. – 24.12.2023 г., 06:00 ч.

Русе, 3, бул. „Липник“, 7002 Ялта, Русе, България

За Събитието

🔥🔥🔥Пригответе се за преживяване в едно друго измерение по време на коледните празници. Музикалният фестивал ARTWORLD е подготвил втория си гигантски проект с тематичното коледно "CHRISTMAS PARTY IN THE JUNGLE"! 

За да добиете представа за мащаба на фестивала разгледайте снимки от първото издание на ARTWORLD FESTIVAL в нашата ГАЛЕРИЯ:

https://www.artworld-festival.com/carnavalesquephotos

🔥🔥🔥Второто издание на фестивала ще включва гигантски 17 метрови декори от фантастичната джунгла на ARTWORLD,  които може да видите само в холивудските филми, много настроение с невероятните диджеи на ARTOWRLD FESTIVAL, уникалните въздушни акробати и артисти от НОВ ЦИРК, много клубни танцьори и най-новите спиращи дъха технологии за забавление на живо, осигурявайки ви незабравимо изживяване, което няма да намерите никъде другаде. 

🔥🔥🔥С гигантски декори, авангардно осветление, звук и специални ефекти ще ви пренесем в свят на живи неонови цветове и пулсиращи ритми от фантастичната джунгла на бутиковият фестивал ARTWORLD. 

Не пропускайте най-доброто парти на годината! Грабнете своите билети на време за ARTWORLD FESTIVAL - "CHRISTMAS PARTY IN THE JUNGLE" на 23 Декември, Събота, от 23:00 ч. до 06:00 ч. сутринта. Закупете вашите билети до 22:00ч. на 23 Декември само за 40 лева или VIP ПРОМО Билет от 60 лева за висока маса! Очакваме ви на едно незабравимо парти направено по световните стандарти! 💥💥💥

Билети

 • Билет за достъп

  Билетът ви усигурява еднократен достъп до партито "КОЛЕДА В ДЖУНГЛАТА" в Арена Русе на 23 Декември 2023г. от 22:00ч. Този билет е за еднократен достъп. Не може да бъде заменен и не може да се връща.

  49,00 лв.
  +1,23 лв. Такса за обслужване
  Продажбата приключи
 • 🔥Вход за 4 + висока маса

  Билетът включва достъп до партито за четирима също така включва висока маса във VIP зоните от двете страни на дансинга. На вашата маса може да поканите още от вашите приятели, които са със стандартни билети.🥳 Този билет е за еднократен достъп. Не може да бъде заменен и не може да се връща.

  240,00 лв.
  +6,00 лв. Такса за обслужване
  Продажбата приключи
 • 🔥ULTRA VIP 4 +Сепаре

  🔥Този Билет включва достъп до партито за 4 човека плюс луксозно VIP СЕПАРЕ с маса за сядане на 4 човека. 🔥 Този билет е за еднократен достъп. Не може да бъде заменен и не може да се връща.

  480,00 лв.
  +12,00 лв. Такса за обслужване
  Продажбата приключи
 • 🔥ULTRA VIP 6 +Сепаре

  🔥Този Билет включва достъп до партито за 6 човека плюс луксозно VIP СЕПАРЕ за сядане на четири човека, маса и място до сепарето за двама правостоящи. Този билет е за еднократен достъп. Не може да бъде заменен и не може да се връща.

  600,00 лв.
  +15,00 лв. Такса за обслужване
  Продажбата приключи
 • 🔥ULTRA VIP 8 +Сепаре

  🔥Този Билет включва достъп до партито за 8 човека плюс луксозно VIP СЕПАРЕ за сядане на четири човека, маса и място до сепарето за четири правостоящи. 🔥 Този билет е за еднократен достъп. Не може да бъде заменен и не може да се връща.

  800,00 лв.
  +20,00 лв. Такса за обслужване
  Продажбата приключи
 • 🔥ULTRA VIP 10 +Сепаре

  🔥Този Билет включва достъп до партито за 10 човека плюс луксозно VIP СЕПАРЕ за сядане на шест човека, маси и място за правостоящи 🥳 Този билет е за еднократен достъп. Не може да бъде заменен и не може да се връща.

  997,00 лв.
  +24,93 лв. Такса за обслужване
  Продажбата приключи

Общо

0,00 лв.

Споделете това събитие

bottom of page