top of page

ср, 08.03

|

Арена Русе

ARTWORLD - "WOMAN'S WONDERLAND" 8-ми Март от 20:00ч.

На 8-ми март, Международният ден на жената, ви каним да се присъедините към едно незабравимо фестивално шоу и гала събитие. Билети на различни цени и VIP галавечеря може да закупите по-долу на тази страница. Този билет не може да се заменя или връща.

Билетите за събитието не са в продажба.
Вижте други събития
ARTWORLD - "WOMAN'S WONDERLAND" 8-ми Март от 20:00ч.
ARTWORLD - "WOMAN'S WONDERLAND" 8-ми Март от 20:00ч.

Дата и Локация

08.03.2023 г., 20:00 ч.

Арена Русе, бул. Липник 3, Русе

За Събитието

Очаква ви една забележителна вечер с изумителен сценичен декор в стил "Алиса в Страната на Чудесата" и вечните хитове на 80-те, 90-те, 2000-те години и до днес. С участието на талантливи артисти като вокалиста на Диана Експрес - Илия Ангелов, Искрен Пецов, Кристина Димитрова,  вокалиста на група Тангра- Боби Косатката, Балет Вега с невероятият Кан Кан танц-спектакъл, неотразимите Балет Нова, Румънската поп-звезда Майк Даймъндс, и още много артисти в едно незабравимо шоу, както и фантастична гала вечеря за нашите специални гости с резервации на VIP масите пред сцената. Едно спиращо дъха събитие, което ще ви накара да се почувствате наистина прекрасно. Повече информация за артистите, които потвърдиха участие до този момент може да намерите на тази страница АРТИСТИ 8-ми Март

Нашият професионален фотографски екип и въртяща се 360 градусова "slow motion" парти камера ще запечата незабравими моменти в уникалната парти обстановка безплатно! Вижте примери на тази нова технология https://www.youtube.com/watch?v=T9d6ym55VII

Това ще бъде парти, което ще остане завинаги в спомените и албумите ви. Събитие от световна класа, с хиляди светлини, които светят толкова ярко, колкото тези на Бродуей, и декор, на който могат да завидят дори най-големите световни фестивали.

Нашият екип вече работи неуморно, за да вдъхне живот на това невероятно изживяване, а ние нямаме търпение да го споделим с вас! В процес са репетициите и монтажа на грандиозната сцена в Арена Русе.

Запишете датата 8-ми Март във вашия календар! Предстои ни едно великолепно преживяване, една нощ, която няма да искате да пропуснете. 

Споделете с вашите приятели!

VIP БИЛЕТ-КУВЕРТ, КОЙТО ВКЛЮЧВА ВХОД И РАЗЛИЧНИ ОПЦИИ ЗА КОНСУМАЦИЯ ЗА ВЪЗРАСТНИ И ДЕЦА ПО ВАШ ИЗБОР.

При закупуване на билета ще може да изберете опция от нашето меню.

Меню опции:

Опция 1 -  VIP куверт на кръгла маса с плата мезета и питиета 

 • Плато сирена и сухи мезета, ядки микс, плодове.
 • Минерална вода 1 бр., безалкохолна напитка 1 бр., 100 гр. водка или уиски по избор, 300мл вино. или бира.
 • Напитките за дете до 12години включват минерална вода 1 бр., безалкохолна напитка 1 бр.

Опция 2 - ULTRA VIP куверт ГАЛАВЕЧЕРЯ на кръгла маса с вечеря и питиета 

 • Салатен ордьовър - Салата от микс сирена с яйце, запечени гъби, пастърма, домат, краставица, микс салати и билков дресинг - 350гр. 
 • Основно опция 1: Пилешка руладина със сушени домати, шунка, грах, спанак, пюре от целина и чедър сос 300гр.
 •  Основно опция 2: Свинско печено с полента с карамелизиран лук, гъби, сезонни зеленчуци, бразирано чери домати  и сос с вино и зеленчуци - 300г. 
 • Десерти: Шоколадово брауни, бананов сос с индрише, плодове, карамелов ганаш с кафе, какаов чипс - 100г. 
 • Минерална вода 1 бр., безалкохолна напитка 1 бр., 100 гр. ракия или водка по избор, 300мл вино.
 • Напитките за дете до 12 години включват минерална вода 1 бр., безалкохолна напитка 1 бр.

Важно е да знаете, че достъпът до партито "WOMAN`S WONDERLAND " на деца е възможен само с пълнолетен придружител и декларация за придружител. Отговорността за здравето и благосъстоянието на всяко малолетно и непълнолетно дете е на неговия родител, настойник, попечител или друго лице, което полага грижи за него (съгласно определението на Закона за закрила на детето). Повече информация за условията на фестивала за придружител може да прочетете в нашите "Общи Условия" точка 5 на нашия уебсайт https://www.artworld-festival.com/deklaracia "Достъп за непълнолетни лица". На входа на събитието ще има разпечатани декларации за придружител, които може да попълните на място. За ваше удобство, препоръчваме ви да разпечатате декларацията предварително и да подпишете на входа, за да не се създава опашка. Може да изтеглите декларацията за придружител от този линк: Декларация.

Споделете това събитие

bottom of page