top of page

сб, 04.03

|

Арена Русе

ДВУДНЕВЕН БИЛЕТ за "ARTWORLD" на 4.03 и 8.03.2023

ВАЖНО! Билетът ви дава достъп до всички събития на фестивала без да ви осигури запазено място. Можете да се настаните на свободни места в зоните за седящи и правостоящи ако местата не са резервирани от посетител, който има билет с резервация.

Registration is closed
See other events
ДВУДНЕВЕН БИЛЕТ за "ARTWORLD" на 4.03 и 8.03.2023
ДВУДНЕВЕН БИЛЕТ за "ARTWORLD" на 4.03 и 8.03.2023

Дата и Локация

04.03.2023 г., 20:00 ч. – 08.03.2023 г., 23:50 ч.

Арена Русе, ул. Липник 3, Русе

За Събитието

Важно за двудневните билети с намаление! Билетът важи за всички събития на 4-ти и 8-ми Март. Може да се настаните след вашето пристигане, там където има незаети и нерезервирани места или да изберете зоната за танцуващи и правостоящи пред сцената. Трябва да изчакате посетителите с резервации да се настанят. Ако желаете да имате запазени места и за двете дати, трябва да закупите билети поотделно за всяко събитие. Двудневният билет важи за всички събития. За всеки отделен ден от фестивала на входа ще ви бъде поставена различна гривна за достъп с уникален QR код, с която може да излизате и влизате по време на събитията. Гривната не може да бъде предоставяна на друго лице и тя не трябва да бъде повредена! Вашият билет важи само за вас, на входа на фестивала ще може да получите достъл само след представане на документ за самоличност, лична карта или шофьорска книжка. Трябва да пазите вашата гривна за достъп и вашият билет в здрав и неповреден вид до окончателното си излизане от фестивала. При повредена или изгубена гривна за достъп няма да може да получите достъп до фестивала.

Важно е да знаете, че достъпът до фестивала на малолетни деца е възможен само с пълнолетен придружител и декларация за придружител. Лицата с ненавършени 14 години могат да присъстват на фестивала след 20:00ч. само с пълнолетен придружител и декларация за придружител, която трябва да бъде попълнена и подписана при влизане в зоната на фестивала. Отговорността за здравето и благосъстоянието на всяко малолетно и непълнолетно дете е на неговия родител, настойник, попечител или друго лице, което полага грижи за него (съгласно определението на Закона за закрила на детето). Повече информация за условията на фестивала за придружител може да прочетете в нашите "Общи Условия" точка 5 на нашия уебсайт https://www.artworld-festival.com/deklaracia "Достъп за непълнолетни лица". На входа на събитието ще има разпечатани декларации за придружител, които може да попълните на място. За ваше удобство, препоръчваме ви да разпечатате декларацията предварително и да подпишете на входа, за да не се създава опашка. Може да изтеглите декларацията за придружител от този линк: Декларация.

Билети

  • ДВУДНЕВЕН БИЛЕТ за "ARTWORLD"

    ВАЖНО! Билетът ви дава достъп до всички събития на фестивала без да ви осигури запазено място. Можете да се настаните на свободни места в зоните за седящи и правостоящи ако местата не са резервирани от посетител, който има билет с резервация. Този билет не може да се заменя или връща.

    80,00 лв.
    Данък: ДДС включен+2,00 лв. Такса за обслужване
    Продажбата приключи

Общо

0,00 лв.

Споделете това събитие

bottom of page