top of page

КАКВО:

"WOMAN`S WONDERLAND"

КОГА:

8-Mи Март 2023 - от 20:00ч.

За Събитието

Очаква ви една забележителна вечер с изумителен сценичен декор в стил "Алиса в Страната на Чудесата" и вечните хитове на 80-те, 90-те, 2000-те години и до днес. 

С участието на талантливите артисти като вокалиста на Диана Експрес - Илия Ангелов, Искрен Пецов, Кристина Димитрова,  вокалиста на група Тангра- Боби Косатката, Балет Вега с невероятият Кан Кан танц-спектакъл, неотразимите Балет Нова, Румънската поп-звезда Майк Даймъндс, и още много артисти в едно незабравимо шоу, както и фантастична гала вечеря за нашите специални гости с резервации на VIP масите пред сцената. Едно спиращо дъха събитие, което ще ви накара да се почувствате наистина прекрасно.

Споделете с вашите приятели!

МОЖЕ ДА ЗАКУПИТЕ БИЛЕТИ И ОТ КАСАТА НА АРЕНА РУСЕ ВСЕКИ ДЕН ОТ 11:00ч. до 19:00чКупете билети ОНЛАЙН като изберете вашето събитие тук.

ARTWORLD FESTIVAL - 3D Project
Възпроизвеждане на видеото

АРТИСТИ

  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Регистрирай се

Останете в течение за всички последни новини и за предстоящите ни събития! Регистрирайте се за нашия бюлетин, за да сте първите, които ще научават за предстоящите партита, билети и специални промоции. А те ще са много.

Абонирайте се сега!

Благодарим ви!

bottom of page